Olur TOKİ Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek için varız.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi, bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:10
Isınma: Kalorifer
Lojman: 10 - Merkezi ısıtmalı lojmanımız var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 442 841 20 24

WEB - https://olurtokiybo.meb.k12.tr

Adres - Aktepe Mahallesi Adil Atabay Sok. No39

Derslik :-16
Yatakhane Koğuşu :24
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İlçe nüfusu yaklaşık 2.000 civarındadır. Karedenize yakın olması sebebiyle ılıman ve yağışlı bir iklime sahip olan ilçemizin kışları Erzurum merkezi kadar sert geçmemekte.

Adres - Aktepe Mahallesi Adil Atabay Sok. No39

Ulaşım Sabah saatlerinde ilçeden Erzurum´a, akşam saatlerinde ise Erzurum´dan ilçeye 3´er kez dolmuş seferleri bulunmakta.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 2 km, il merkezine 176 km uzaklıkta bulunmaktadır.